Το καλάθι σας είναι άδειο.

Υπηρεσίες

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

Τα υλικά των σωληνώσεων που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για την ύδρευση είναι από χαλκό, σίδερο, πολυπροπυλένιο, πολυαιθυλένιο και πολυστρωματικούς σωλήνες και όλα τα υλικά διαθέτουνε τα κατάλληλα πιστοποιημένα.


Μετά το τέλος τοποθέτησης των σωληνώσεων το δίκτυο υποβάλλεται σε έλεγχο πίεσης και όλες οι σωληνώσεις τσιμεντάρονται για επιπλέον προστασία. Επίσης το δίκτυο παραμένει υπό πίεση μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών.
Ιδιαίτερη προσοχή δίνουμε στην εγκατάσταση των ειδών υγιεινής, αφού η έμφαση στη λεπτομέρεια, την οποία επιδεικνύουν οι υδραυλικοί μας εξασφαλίζουν τη λειτουργικότητα και την αισθητική στο τελικό αποτέλεσμα.
Έχουμε την δυνατότητα να τοποθετήσουμε εντοιχιζόμενα καζανάκια με κρεμαστή λεκάνη ή  μπιντέ και εντοιχιζόμενες μπαταριών ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη.
Τέλος, αρχειοθετούμε σε ηλεκτρονικό φάκελο τις φωτογραφίες όλης της εγκατάστασης ύδρευσης. Τα σχετικά αντίγραφα ασφαλείας, τηρούνται εφ’ όρου ζωής, ώστε σε περίπτωση που τα χρειαστείτε ξανά στο μέλλον να είναι άμεσα διαθέσιμα.
        1. ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
        2. ΝΕΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
        3. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
        4. ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΒΛΑΒΩΝ & ΕΠΙΣΚΕΥΗ  ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

© 2016 idra.gr. All Rights Reserved. Designed By GlobalTech